Usluge po mjeri za vaše izazove sa gospodarjenjem otpadom

Od prevencije otpada do recikliranja i ponovnog korištenja: prema Vašim zahtjevima razvijamo pojedinačna rješenja u korist zaštite okoliša. Iskoristite našu stručnost u integriranom pružanju usluga za inteligentno kružno gospodarstvo, poboljšajte svoju učinkovitost i povećajte svoju konkurentnost.

Budite dio kružnog gospodarstva i zajedno radimo prema budućnosti bez otpada.

Vaš partner za efikasno gospodarenje otpadom

Gospodarenje otpadom

Ekološki prihvatljivo gospodarenje otpadom i usluge po mjeri u Interzeru idu ruku pod ruku. Zbog toga u bliskoj suradnji s našim kupcima razvijamo rješenja za zbrinjavanje specifična za industriju.

Saznajte više
Održiva tehnička riješenja

Strojevi za otpad

Održiva tehnička riješenja sa kojima smanjujete volumen otpada, optimizirate radni prostor i smanjujete troškove odvoza. Nudimo vam rješenja u području zbijanja vaših recikliranih materijala poput PET-a, kartona i folija, kao i pretvaranja biološkog otpada u kompost.

Saznajte više
Kompetentan partner sa 30 godina iskustva

Savjetovanje

Pružamo uslugu savjetovanja za uspostavu cjelovitog i održivog sustava gospodarenja otpadom, optimizaciju ambalaže i zatvaranju kružnih pentlja sa reciklažom i dobivanjem sekundarnih sirovina. Uslugu prilagođavamo potrebama klijenta.

Saznajte više
Zatvaramo materialne pentlje

Kupovina sirovina

Interzero na području cijele Republike Hrvatske otkupljuje sirovine iz otpada te organizira reciklažu i dostup sekundarnim sirovinama za naše kliente. Tako daje svoj doprinos kružnoj ekonomiji.

Saznajte više

Imate li pitanja ili želite više informacija? Kontaktirajte naše Interzero stručnjake!

Kontakt

otpad@interzero.hr