Trgovina sirovinama

Interzero na području cijele Republike Hrvatske otkupljuje reciklirane materijale, prerađuje ih i opskrbljuje industriju visokokvalitetnim recikliranim sirovinama za nove proizvode, čime daje svoj doprinos kružnoj ekonomiji.

Otkup, prodaja, reciklaža: motor održivog razvoja

Kupnjom, prodajom i reciklažom materijala koji se mogu reciklirati, Interzero ulaže u očuvanje resursa i omogućava kružno gospodarstvo. Obrađujemo upotrijebljene materijale u vlastitim pogonima ili kod naših partnera, a zatim isporučujemo sortirane i reciklirane resurse industriji. Kao ovlaštena tvrtka za gospodarenje otpadom, Interzero zadovoljava najviše standarde  u području reciklaže materijala.

Najčešće sirovine koje otkupljujemo, prodajemo, recikliramo su: papir i karton, različite vrste plastičnih polimera, metali (obojeni i crni).

Trgovina sirovinama graf

Zatvaramo pentlje

Procyclen

Zatvaramo krugove otpadnih sirovina i time štitimo prirodne resurse i smanjujemo emisije stakleničkih plinova. Na temelju stručnog znanja, dugogodišnjeg iskustva i široke mreže tokova otpada, možemo vam pomoći u nabavi bilo koje sirovine. Zajedno stvaramo mrežu koja vam odgovara, iz koje možete nabaviti recikliranu plastiku ili druge sirovine koje trebate.

U pogonima za recikliranje u Njemačkoj, širok raspon frakcija i poliolefina može se preraditi u sortirane reciklate. Kao sirovinu koristimo materijale iz kućanskih reciklažnih zbirki, uglavnom polietilensku (PE) i polipropilensku (PP) ambalažu. Koristimo ga za proizvodnju raznih proizvoda: Granulat Recythen prikladan je, na primjer, za proizvodnju bubnjeva za kabele, vrtnog namještaja te drenažnih i zaštitnih cijevi za kabele. Procyclen je nagrađivana, fleksibilna smjesa. Zahvaljujući posebnim formulacijama, može se precizno prilagoditi zahtjevima kupaca u pogledu sipkosti, postojanosti, UV i otpornosti na toplinu ili boje. Primjenjuje se sljedeće: Slično novom materijalu na bazi sirove nafte, Procyclen ispunjava visoke zahtjeve za svojstvima novih proizvoda ili pakiranja – a također se može prerađivati ​​procesima ubrizgavanja ili ekstruzije, što nas razlikuje od konkurencije.

O primjeru uspješnog kružnog rješenja koje je Interzero zajedno sa svojim partnerima osmislio za brend Donat pročitajte ovdje.

Kontaktirajte nas i saznajte više o tome kako vam otpadne sirovine mogu pomoći s boljim utjecajem na okoliš i većom konkurentnošću.

Kontakt

otpad@interzero.hr