Vaš partner za efikasno gospodarenje otpadom

Prilagođene usluge i koncepti zbrinjavanja otpada specifični za industriju za svako mjesto.

Ekološki prihvatljivo zbrinjavanje i individualna usluga pripadaju zajedno za Interzero. Zato razvijamo koncepte zbrinjavanja specifične za industriju u bliskoj suradnji s našim kupcima. Certificirane tvrtke u industriji zbrinjavanja i recikliranja otpada podržavaju nas u implementaciji. Na taj način možemo pokriti cijeli niz kataloga otpada u cijeloj Hrvatski – i na taj način zadovoljiti zahtjeve visoke kvalitete naših kupaca iz svih sektora.

Zahvaljujući našem dugogodišnjem iskustvu, možemo podržati kupce iz različitih industrija s našim specifičnim konceptima zbrinjavanja. U nastavku pronađite svoju industriju i svoj recept za uspjeh.

Zbinjavanje opasnog i neopasnog otpada

Zbrinjavanje opasnog i neopasnog otpada

Glavna je djelatnost tvrtke Interzero organizacija sakupljanja i zbrinjavanja neopasnog i opasnog otpada. S uredima u Zagrebu, Šibeniku i Splitu, vršimo uslugu na području cijele Republike Hrvatske.

Naše cjelovito rješenje uključuje zakonski usklađeno i higijensko zbrinjavanje otpada kao i točno planirano prikupljanje svih vrsta otpada. Na zahtjev možemo optimizirati i sortiranje otpada u skladištu ili u pripremi. Po potrebi ugrađujemo i nove sustave gospodarenja otpadom, na primjer kako bismo logističke procese učinili učinkovitijima.

Kontaktirajte nas

Otpis/ Uništenje robe

Otpis robe radi uništavanja/zbrinjavanja porezno je priznat trošak (u smislu poreza na dobit), prilikom čega ne nastaje ni obveza poreza na dodanu vrijednost.

Zajedno s našom mrežom certificiranih partnera iz industrije zbrinjavanja i recikliranja otpada koordiniramo zakonski usklađeno zbrinjavanje i recikliranje vašeg otpada i materijala za recikliranje, za vas razvijamo:

  • pouzdana i sveobuhvatna cjelovita rješenja za smanjenje, odvajanje i recikliranje tokova otpada i materijala koji se može reciklirati,
  • podržavamo vas u optimizaciji cijelog lanca procesa i osiguravamo transparentno upravljanje podacima i troškovima.
Kontaktirajte nas

Glomazni otpad

Čistite skladište, renovirate prostore, imate glomazni otpad?

Interzero nudi brzo i povoljno sakupljanje i odvoz glomaznog otpada. Nudimo Vam više veličina kontejnera te djelatnike za sortiranje i utovar glomaznog otpada, u skladu s Vašim potrebama. Vaš glomazni otpad prepustite nama.

Zajedno s našom mrežom certificiranih partnera iz industrije zbrinjavanja i recikliranja otpada koordiniramo zakonski usklađeno zbrinjavanje i recikliranje vašeg otpada i materijala za recikliranje, za vas razvijamo

  • pouzdana i sveobuhvatna cjelovita rješenja za smanjenje, odvajanje i recikliranje tokova otpada i materijala koji se može reciklirati,
  • podržavamo vas u optimizaciji cijelog lanca procesa i osiguravamo transparentno upravljanje podacima i troškovima.
Zatražite ponudu

Kvaliteta sa sustavom - u 6 koraka do vašeg koncepta zbrinjavanja:

Pažljiv pregled mjesta

Analiza vaših podataka o odlaganju i operativnih procesa

Dokumentacija o proizvodu i tokovima otpada

Koncepcija individualno prilagođenih praktičnih preporuka

Provedba i optimizacija cjelovitog zbrinjavanja

Kompetentna podrška na licu mjesta tijekom cijele suradnje

Gospodarenje otpadom ne staje na konceptu.

Morate uništiti osjetljive podace?

Uništavanje podataka i dokumenata – profesionalno i sigurno uz Interzero

Kontaktirajte nas

Usluga djelatnika na lokaciji klijenta

Riješenje na ključ

Interzero vodi brigu o cjelovitom gospodarjenju otpadom na lokacijama na kojima nastaju veće količine otpada.

Saznajte više

Otkup ambalaže

Vaša briga postaje naša

Ljubazni djelatnici Interzeroa u trgovini klijenta ili u trgovačkom centru preuzimaju ambalažu izravno od građana te sortiraju svu ambalažu zaprimljenu na aparatima za automatsko preuzimanje ambalaže.

Saznajte više

Kontakt

otpad@interzero.hr