Zašto mi?

Počeli smo 1991. godine, a danas smo vodeći u Europi. Svatko tko želi pretvoriti našu viziju budućnosti bez otpada u svoju karijeru dobrodošao je u naš tim.  Nudimo integrirane ekološke usluge klijentima u svim industrijama, a mogućnosti karijere u Interzerou raznovrsne su, baš poput naših usluga recikliranja i zaštite okoliša. Zajedno s vama želimo stvoriti svijet bez otpada. Stalo nam je do dobre atmosfere i neposrednih odnosa. Samo na taj način mogu se stvoriti inovativna rješenja. Fokusirani smo na blisku suradnju i razmjenu iskustava. Gradimo kulturu naše tvrtke. Konstantno ulažemo u razvoj naših zaposlenika i jačamo svoje talente.

Naše vrijednosti

  • Poštovanje - Susrećemo se sa znatiželjom i zanimanjem i priznajemo svoje razlike. Prilikom komunikacije pazimo na manire i ton i pretpostavljamo dobre namjere. Prepoznajemo i cijenimo rezultate rada i učinka.
  • Povezivanje - Aktivno se povezujemo i izdvajamo vrijeme za osobni kontakt. U interakciji je važno slušati i postavljati pitanja. Osiguravamo da se znanje i informacije prenose i stječu ciljano, pravovremeno i usmjereno na primatelja. Otvoreni smo za promjene, dajemo poticaje i razvijamo ideje.
  • Odgovornost - Držimo se dogovora i obveza te ispunjavamo definiranu ulogu. Idemo u zajedničkom smjeru i aktivno oblikujemo budućnost s predanošću i sviješću o rješenjima. U aktivnoj podršci i brizi pažljivo postupamo s vlastitim i vanjskim resursima.

Interzero promiče različitost, jednakost i sprječava isključenje. Odluke o zapošljavanju donose se isključivo na temelju kompetencija i kvalifikacija pojedinca, bez obzira na spol, etničku pripadnost, vjeru, seksualnu orijentaciju, dob ili invaliditet.

Naša područja djelovanja

Provjerite na kojem području želite ostaviti svoj trag i utjecati na promjene u svijetu.

Prodaja

Prodaja

Rad u odjelu prodaje uključuje ne samo uspostavljanje i održavanje odnosa s kupcima, proces pregovaranja i dogovaranje detalja naših usluga, već i puno znanja o svijetu bez otpada koje kupcima nudimo od prvog kontakta. Temelj naše ponude je usmjerenost striktno na očekivanja kupca i rješenja, često nestandardna, prilagođena upravo njegovim potrebama

Operativa

Operativa

Naši operativni odjeli pružaju širok spektar ekoloških usluga za naše klijente, brigu o njihovim specifičnim potrebama, automatiziraju i kontinuirano unapređuju procese naših usluga te aktivno sudjeluju u osmišljavanju i implementaciji ekoloških rješenja prilagođenih individualnim očekivanjima kupaca.

Trgovina sirovinama

Trgovina sirovinama

Imamo raznolik skup kompetencija, uključujući prodajne vještine i stručnost u gospodarenju otpadom. Naši “Trader-i” su stručnjaci u području recikliranja otpada i dobro su povezani s centrima gdje obrađuju i najzahtjevniji, neobični ili opasni otpad.

Savjetovanje

Savjetovanje

Kao konzultanti za okoliš pružamo svoje detaljno stručno, operativno i pravno znanje izradom studija i/ili mišljenja o konkretnim ekološkim rješenjima, problematičnim situacijama ili sigurnim vođenjem naših klijenata kroz labirint važećih zakonskih propisa i formalnih procedura u području zaštite okoliša. Naše klijente podržavamo i u provedbi učinkovitih obrazovnih akcija u području zaštite okoliša.

Funkcije podrške

Funkcije podrške

Odjeli marketinga, digitalizacije/e-poslovanja, HR ili administracije svakodnevno pružaju podršku kako u području profesionalne implementacije usluga za naše korisnike, tako i u pružanju alata i rješenja za unapređenje Interzero internog poslovanja.

Financije i kontroling

Financije i Kontroling

Naši kolege u financijskim službama brinu se da sve u računovodstvenim knjigama bude usklađeno, da tvrtka posluje u skladu s važećim propisima, te da se detaljnim financijskim podacima, analizama i izvješćima pristupa učinkovito i brzo uz suvremene alate.

Selekcijski postupak

Uploadajte svoj CV

Provjerite otvorene pozicije i saznajte više o tome koga trenutno tražimo. Ukoliko u ovom trenutku ne možete pronaći ništa za sebe, uploadajte svoj CV i ukratko nam recite koje područje i posao vas zanima.

Upoznavanje

Detaljno ćemo razgovarati o vašem profesionalnom iskustvu, talentima i našim prijedlozima gdje biste sve to mogli konkretno iskoristiti za ostvarenje svojih profesionalnih snova.

Usklađivanje

Kako bismo provjerili vaše kompetencije, način razmišljanja i usklađenost s ulogom za koju se prijavljujete, predstavit ćemo Vam što tačno bi radili i što bi od vas očekivali.

Početak rada

Već od prvog radnog dana moći ćete uživati ​​u svim karijernim mogućnostima koje nudi rad u Interzeru.

Šta naši kolegi kažu o radu u Interzeru?

Upoznajte nas

Trenutačno ne tražimo vaš profil?

Pošaljite nam svoj životopis i kontaktirat ćemo Vas.

Pošaljite svoj CV

Provjerite Interzero ponude poslova u drugim zemljama

Pridružite se Interzeru!