Upravljanje materialnim tokovima

Oslanjamo se na našu snažnu i razgranatu mrežu nabave i reciklaže sekundarnih sirovina – opskrbljujemo vas sirovinama budućnosti

U interzeru čvrsto vjerujemo da uvođenjem kružnih koncepata koji smanjuju utjecaj na okoliš i povećavaju učinkovitost, svaka tvrtka može pomoći gospodarstvu da ide u pravom, održivijem smjeru

Upravljamo mrežama svih vrsta otpadnih materijala, stoga ćemo rado Vašoj tvrtki osigurati onu vrstu sekundarne sirovine koja Vam je potrebna. Također vam osiguravamo potpunu transparentnost materijalnih tokova i vodimo evidenciju za vas.

Na grafikonu koji predstavlja kružno poslovanje tvrtke, u gornjem dijelu možete vidjeti gdje Vam u Interzeru pomažemo osiguravajući sekundarne sirovine.

Kružna ekonomija

S našom vodećom svjetskom stručnošću i iskustvom u području inovativnih metoda obrade otpada, možemo vam pomoći u nabavi širokog spektra sirovina. To uključuje recikliranje i ponovnu upotrebu vlastitih proizvoda. Za vas dizajniramo prikladnu mrežu iz koje možete nabaviti sirovine koje trebate i razvijamo metode za prilagodbu reciklirane plastike vašim individualnim potrebama.

Kontaktirajte nas za sva objašnjenja o upravljanju materialnih tokova i informacije o tome kako sekundarne sirovine mogu pomoći vašoj tvrtki.

Kontakt

otpad@interzero.hr