+++ 11. naslov prvaka za ALBA Berlin. Već tijekom tekuće sezone moglo se to na neki način predvidjeti, ali sada je to lijepa stvarnost: košarkaši ALBA BERLIN po 11. su put njemački košarkaški prvaki.

++Interzero grupa, kojoj pripada glavni sponzor i ekološki partner Interseroh+, čestita klubu Alba Berlin na osvojenoj tituli.

“Uspjeli smo do sada doživjeti 11 zajedničkih pobjeda u kupu i 11 prvenstvenih pobjeda uz ostale naslove. Ali svaka pobjeda i svako prvenstvo je nešto posebno. Zato u ime Interzeroa želim zahvaliti cijelom klubu i navijačima za ovu još jednom sjajnu sezonu 2021./22. Činjenica da smo u istom tjednu krenuli s Interzerom i da je ALBA BERLIN postala prvak Njemačke dobar je znak za našu novu grupu“, kaže dr. Axel Schweizer, dioničar Interzera i član nadzornog odbora ALBA BERLIN.

Održivost povezuje ime Interzero Grupe, koje je nastalo trenutnim povlačenjem iz ALBA Grupe, označava inovativno, održivo i korisniku prilagođeno recikliranje i upravljanje otpadom. Vizija Interzera je svijet bez otpada.

U tom kontekstu, zaposlenici i menadžeri grupe kompanija posebno su ponosni što je Albatrosovo sponzorstvo usmjereno na klub koji do 2025. godine želi postati najodrživiji košarkaški klub u Europi te se u skladu s tim vidi kao aktivan društveni akter.

Košarka nudi strategije uspjeha za tvrtke

Schweizer ističe da se uspjeh u sportu, ali i u poslu može postići samo hrabrom vizijom, ustrajnošću i prije svega timskim radom. Košarka je, sa svojom brzom igrom i sofisticiranim pravilima, i u tom pogledu posebno zahtjevna i daje dobre uzore zaposlenicima i menadžerima. To se uklapa u Interzerovu dalekosežnu viziju svijeta bez otpada. Jednako tako, grupa tvrtki mora se agilno kretati na ponekad vrlo reguliranim, ali danas iznimno dinamičnim tržištima. Zato su Interzero i ALBA BERLIN izvrsni partneri.

“Naš sportski uspjeh rezultat je snažnog koncepta za mlade talente i dugoročnih, stabilnih partnerstava. Interzero nam također daje vrijedne impulse u smjeru ekološke održivosti i prati nas u međunarodnoj orijentaciji naših programa”, komentira Marco Baldi, generalni direktor ALBA BERLIN.

Interzero će u idućoj sezoni biti glavni sponzor i ekološki partner. Poveznice treba proširiti s posebnim osvrtom na ideju održivosti.

Priloženu fotografiju možete slobodno koristiti pod izvorom “Interzero”.